Heka & Syke testaa: LowePaws-tassuvaha

Yhteistyössä: Rahula Jyväskylä

Tein jo huhtikuun alussa facebookin puolelle pienen sneak & peakin, missä kerroin Rahulan valinneen meille tämän kuukauden testattavaksi tuotteeksi kotimaisen, LovePaws-tassuvahan. Halusin käyttää ko.tuotetta hieman pidemmän aikavälin, jotta pystyn rehellisesti ja kattavasti kertomaan juuri meidän käyttökokemuksista.


Se jos mikä minua itseäni ilahdutti erityisen suuresti niin se, että ko.tassuvaha on 100% kotimainen tuote. Se valmistetaan Suomessa, täysin luonnonmukaisista, antibakteerisista ainesosista. Se tekee siitä erityisen turvallisen käytettäväksi kaikille koirille ja kyllä itse liputan suuresti sen puolesta, että valmistuksessa ei käytetä lainkaan kemikaalipitoisia aineita. Plussaa annan myös nopesta imeytymisestä. LowePawsilla on huhtikuun ajan käynnissä kampanja, joka haastaa koiranomistajia kokeilemaan tassuhuoltoa koirilleen. Tuli siis enemmän kuin hyvään aikaan toteutettua tämä testi.

En ole käyttänyt omilla koirillani mitään ulkoisia tassurasvoja yli kymmeneen vuoteen, sillä ruokavaliossa käytettävä öljylisä voitelee molempien koirien tassut ns.sisäisesti. Rasvasin koirieni tassut joka toinen päivä, jotta osaisin oikeasti arvioida tekeekö vaha jonkun lisäpehmeyden/kalvon vai onko lopputulos samanlainen kuin se on pelkällä öljylisällä vuosien ajan ollut. Mitään merkittävän suurta eroa en ole havainnut. Molempien tassut ovat edelleen yhtä pehmeät ja kimmoisat eivätkä ne halkeile. 

Hekan tassu vasemmalla ja Sykkeen oikealla.

Voisin kuitenkin kuvitella niin, että jos koira ei syystä tai toisesta pysty ruokavaliossa ylimääräistä öljylisää hyödyntämään esim. pahan närästyksen vuoksi, tämä tassuvaha olisi silloin ihan must have. Kyllä me tuo purkki loppuun tullaan käyttämään, vaikka merkittävää muutosta en tassuissa huomannutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti