Heka & Syke Ennätystehtaan kuvauksissa

On kuulkaa reissattu, annettu haastatteluja, keikistelty tv-kameroiden edessä ja siinä sivussa pyöritetty vielä tätä normaalia arkeakin töiden sekä harrastusten osalta. Jotkut jo huolestuneina kyselivät, että ei kai tämä blogi ole lopettamassa kun tänne ei ole hetkeen mitään ilmestynyt. Ei, tämä blogi ei ole lopettmassa vaan on ja pysyy. Blogi on ollut ja tulee aina olemaan minulle itselleni todella tärkeä kanava tuoda kaikenlaisia kuulumisia enemmän julki. Ajattelen aina ensi-sijaisesti nimenomaan teitä seuraajia, sillä haluan tuottaa hyvää sisältöä ja sujuvasti soljuvaa tekstiä mitä on mukava katsoa sekä lukea. Ette te meistä noin vain eroon pääse.

Kaikenlaista kivaa ja jännittävääkin on ehtinyt tapahtumaan, nimittäin lokakuun lopussa reissattiin koko sakki päivävisiitille Helsinkiin. Edessä oli nimittäin Ennätystehtaan kuvaukset.


Syke ja eritoten Heka olivat kuvauspaikalla kuin kotonaan. Hekahan suorastaan loisti kun sitä kuvattiin, se on sellainen tyyppi että mitä lähemmäs kamera tulee, sen enemmän pistää pilkettä silmäkulmaan. 


Ennätystehdasta emännöi ja juontaa tottakai ihanampaakin ihanampi Janni Hussi. Kun saavuin koirien kanssa studiolle, jostain kuului Jannin ääni "onko Heka ja Syke täällä?" ja lopun jokainen voikin päätellä itse. Janni taisi olla Hekalle koko reissun kokokohta.

Ennätystehdas alkaa pyöriä ensi keväänä FOXilla, mutta vielä ei ole tarkkaa aloitusajankohtaa tiedossa eikä sen myötä jaksoakaan missä meidän osuus on. Infoan asiasta lisää heti, kunhan saan tarkempia speksejä tietooni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti