tiistai 24. marraskuuta 2015

KV-viikonloppu @ Jyväskylä

Ja jälleen on yksi vuoden MUST-tapahtumista ohitse. Tuntuu ihan uskomattomalta, miten nopeasti yksi vuosi voi vierähtää näinkin nopeasti.

Tänä vuonna Jyväskylässä järjestettiin kaksi kansainvälistä koiranäyttelyä sekä lauantaina koiratanssin SM-kilpailut, mihin olin lupautunut töihin. Heka oli Sirulla hoidossa pe-la, sillä muuten kaveri olisi joutunut viettämään 9 tuntia häkissä näyttelyalueella. Olin töissä tuloslaskennassa sekä merkitsemässä tuloksia kisakirjoihin ja ko.tehtävä mahdollisti myös sen, että pystyin pitkästä aikaa myös valokuvaamaan.


Kuvia voi käydä katsomassa seuraavaa linkkiä klikkaamalla -> KLIK! Toistaiseksi sieltä löytyy vain freestylekoirakoista kuvia, mutta HTM on käsittelyn alla ja kuvat ilmestyvvät sinne jossain vaiheessa omaan alakansioonsa.


Sunnuntaina oli sitten se itse varsinainen SHOW-päivä. Heka oli tuttuun tapaansa mukana PopDogin agilitynäytöksessä sekä kiekkoilemassa. Vaikka tiedostin, että ison kehän messumatto on liukas ja agilitynäytöksen ratakin oli suunniteltu mahdollisten sutimisten minimoimiseksi, en yllättynyt kun Heka yhtäkkiä lopetti pujottelun kesken. Muuten pahemmilta sutimisilta kyllä vältyttiin ja Heka teki niissä olosuhteissa ehdottomasti parhaansa. Milloin se ei tekisi?

Kuva - Salla Kuikka

Frisbeenäytös toteutettiin samalla tavalla kuin viime vuonna ja Heka sai "kunnian" olla viimeinen esiintyjä. Vaikka ei oltu ehditty harjoittelemaan uutta ohjelmaa kertaakaan, yllätyin kuinka hyvin sain itse pidettyä suunnitelmasta kiinni ja pidettyä pään kasassa. Esitys ei olisi voinut sujua paremmin. Tällä samalla kokonaisuudella on hyvä suunnistaa ensi viikonloppuna Helsinkiin messariin. Heka on paikalla lauantaina 5.12 frisbeekoirien esityksessä klo. 13.30.

Suurempiin houkutuksiin en viikonloppuna sortunut, HauHaun tarjoukset kävin hyödyntämässä mutta ajattelin keskittää suuremmat hankinnat sitten messariviikonloppuun.

Tajusin tuossa hetki sitten, etten ole "hetkeen" päivitellyt Hekan agilitykuulumisia. Toissaviikon valmennuksesta sain kuitenkin pitkästä aikaa (!) videomateriaalia ja jahka saan sen editoitua, koostan viimeiseltä kuukaudelta yhteisen bloggauksen kaikesta mitä ollaan tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti