sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Edustushommissa

Lauantai-iltapäivä kului leppoisasti Jyväskylän Seppälän Musti & Mirri-myymälässä, jonne meidät oli kutsuttu vierailemaan. Ihmisillä oli mahdollisuus kysellä koirafrisbeestä, koiratanssista tai agilitysta ja ylipäätään tiedustella Hekan kuulumisia. Kadoksissa olevalle treenimotivaatiolle tämä häppeninki toi jälleen sitä kaivattua vaihtelua normaaleihin kuvioihin. 


Aluksi vaikutti melko hiljaiselta, mutta yhtäkkiä ihmisiä ilmaantui paikalle lähes kuin sieniä sateella. Varsinkin koirafrisbee ja Voitolla Yöhön!-ohjelma kiinnostivat eniten ja taisipa meidän Jyväskylän frisbeeryhmäkin saada mahdollisia uusia harrastajia lisää.

Sopivissa väleissä kiertelin Hekan kanssa myymälässä, mutta sain kuin sainkin hillittyä mieleni enkä sortunut ostamaan mitään. PAITSI...päädyin ottamaan kokeiluun Natures Menun ankkapohjaisia raakapakastepullia. 


Kiitokseksi vierailusta Mustin & Mirrin henkilökunta lahjoitti sille ihan oman kiitoskassin, jossa oli 2 kg:n pussi PureNatural-nappuloita sekä kasa erilaisia herkkuja ja kankainen ostoskassi.


Kiitokset kaikille ketkä kävivät Hekaa moikkaamassa sekä tietysti Mustille & Mirrille kutsusta! Olen tässä vähän viime päivinä pyöritelly mielessäni, että taidan pikkuhiljaa laittaa blogin ihan kokonaan uuteen uskoon. Nimi ja osoite tulevat pysymään samoina, vain ulkoasu muuttuu. Lisäksi olen saanut neuvoteltua itselleni järeämmän kuvauskaluston käyttööni tätä projektia varten. 

Kuvagalleriani on toistaiseksi suljettuna, sillä teen sinnekkin parhaillaan muutoksia ja palautan sen käyttöön viimeistään viikon sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti