Irtiotto arjesta Lapland Hotels Oulussa 27.9.-29.9.2019

Yhteistyössä: Dagsmark Petfood Oy & Lapland Hotels Oulu

Syyskuun viimeisenä perjantaina pakkauduttiin koko kööri koiria ja tavaroita myöten kohti Oulua vievään junaan. Dagsmarkin Brand Manager, Jessi, kyseli jo kesällä kiinnostustani lähteä viettämään viikonlopun mittaista hotellilomaa Lapland Hotels Ouluun. Ei siihen houkuttelua tarvittu. Lyhyt irtiotto arjesta syksyn kynnyksellä kuullosti enemmän kuin hyvältä. Tarpeeseen se tulikin.


Kirjoitin asiasta myös Dagsmarkille blogitekstin, jonka he ovatkin jo julkaisseet heidän kotisivujensa blogissa. Sieltä voi käydä lukemassa tarkemmin mm.hotellin äänieristyksestä, joka on ihan omiaan mm. uutena vuotena pauketta pelkäävien nelijalkaisten suhteen. Voin jo näin omiin kokemuksiin nojaten suositella, henkilökunta todellakin välittää koirista ja melkein jopa tekisi itsekin mieli lähteä tuonne uuden vuoden viettoon vaikka Heka ja Syke eivät pelkäävää sorttia olekaan. Eli jos jollakin on Oulun suunnalla etsinnässä paikka minne paeta vuoden vaihteessa koirien kanssa, niin suunta Lapland Hotels Ouluun! Ja sinne kannattaa kyllä saapua kauempaakin. Dagsmarkin sivuilta löytyvän blogitekstin pääset lukemaan alla olevaa linkkiä klikkaamalla.

Kotimaan matkailua kera koirien - reissussa Heka & Syke
 
Reissun päällimmäisin tavoite oli vain ja ainoastaan nauttia sekä elää hetki ilman minkäänlaisia aikatauluja. Nukuttiin pitkään. nautittiin hitaista aamuista, hyvästä ruuasta (erityispropsit loistavalle aamupalalle) sekä tutustuttiin itse Ouluun tarkemmin. Olen kerran yöpynyt Oulussa Hekan kanssa kuusi vuotta sitten, kun osallistuimme siellä koiratanssikilpailuihin. Se reissu on jäänyt ikuisella tavalla mieleeni, sillä voitimme freestylessa avoimen luokan ja saimme KUMAn joka nosti meidät voittajaluokkaan. Voi niitä aikoja.


Minä reissaan ja tulen reissaamaan koirien kanssa pitkin poikin ympäri Suomea vuodesta toiseen paljon enemmän kuin koirattomana. Onnistuneeseen matkakokemukseen vaikuttaa todella oleellisesti mm. hotellin ympäristössä olevat ulkoilutusmahdollisuudet, huoneen sijainti sekä ihan noin yleisesti henkilökunnan suhtautuminen nelijalkaisiin vieraisiin. Olen sen verran mukavuudenhaluinen, että haluan päästä aamuisin ns.valmiiseen pöytään ja siksi en juurikaan koskaan valitse esim.mökkimajoitusta. Lapland Hotels Oulu vakuutti kyllä kaiken edellämainitun puolesta. Koirat eivät olleet vain koiria, niitä kohdeltiin lähestulkoon kunniavieraina.


Kuitenkin yhden tapaamisen olimme Oulun päähän sopineet jo heti kun tiesin, että milloin me siellä ollaan. Heka & Syke kävivät moikkaamassa myöskin sosiaalisesta mediasta tutun Pekko-villakoiran! Pekon omistajan, Jonnan, kanssa oli mahtava nähdä vihdoin kasvotusten sekä vaihtaa kokemuksia ja kuulumisia. Oli myös ilahduttavaa huomata Hekan ja Pekon samankaltaisuus luonteiden puolesta.


Vaikka ko.hotelli sijaitseekin ihan Oulun keskustan tuntumassa ja näet silmiesi edessä betoniviidakon parilla puulla tai puskalla sekä meluhaitalla, voit pyyhkiä sen näyn pois samantien. Tässä blogitekstissä oleva video meidän viikonlopusta tiivistää kaiken oleellisen.


Tänne me tullaan vielä palaamaan, sillä buukkasin jo uuden majoituksen ensi vuoden heinäkuulle. Silloin Oulu kutsuu jälleen agilityn games sm-kisojen merkeissä! Kukapa tietää...ehkäpä muutama muukin sinne saapuva kisaaja varaisi majoituksen juuri tähän hotelliin.

Miljoonat kiitokset huikean reissun mahdollistamisesta kuuluvat sekä Dagsmarkille, että Lapland Hotels Oululle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti