Koiramessut 2018

Näin vuoden viimeisenä päivänä ja myös vuoden viimeisimpänä kirjoituksena julkaisen raportaasin tämän vuoden koiramessuista.

Syksyllä alkoi näyttämään siltä, että ko.karkelot jäävät meiltä välistä. Päästiin kuin päästiinkin loppujen lopuksi osallistumaan, vaikkakin vain lauantaina. Parempi sekin kuin ei ollenkaan. Olimme sponsorimme, Nutrolinin, vieraina ja lisäksi tein laajasti sisällöntuotantoa itse koiramessuille sekä muutaman työpäivityksen SporttiRakille. Heka kävi paikalla vain pikaisesti moikkaamassa meidän muita, paikalla olleita yhteistyökumppaneita ja lähti sitten isäni kanssa sukuloimaan.


Syke pääsi hetkeksi edustamaan myös Petmeddatan ständille, kun kävin noutamassa pressitilasta itselleni lehdistöpassin sekä tekemässä koiratanssin PM-kisoista päivityksen SporttiRakin suuntaan. 


Tavattiin myös yksi meidän julkkisseuraajista, aina niin yhtä ihana Heidi Sohlberg sekä agilityuomari, oikea monitoiminainen Jessi Landen. Jessi kertoi kovasti odottavansa sitä hetkeä, kun Syke nähdään ensimmäisen kerran virallisilla agilityradoilla.


Heka ja Syke on todellisia somejulkkiksia, nyt se tuli viimeistään nähtyä sekä koettua. Meidän seuraajia oli paikalla paljon ja nähtiin muutenkin vaikka ja mitä. Syke suoriutui ensimmäisestä, isosta edustustehtävästään mallikelpoisesti. Sen luonne ja hermorakenne on täyttä kultaa. Siellä se nukkui kaikessa rauhassa kaiken melun ja ihmismassan keskellä - lattialla.

Oli hieno reissu ja olisihan sitä voinut vielä sen toisen päivän siellä viettää. Kiitos Nutrolinille kutsusta sekä koiramessuille jälleen onnistuneesta yhteistyöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti