keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Yhden koiratytön unelma...

Kun joskus silloin 11 vuotta sitten loin jo nyt edesmenneelle Jimi-toyvillakoiralleni kotisivut, en olisi osannut edes aavistaa, että mihin kaikkeen se voi lopulta johtaa. Vuonna 2008 Hekan liityttyä perheeseen, aukeni myös blogimaailma. Se maailma on avannut minulle ihan uskomattomia ovia, tuonut yhteistyökumppaneita ja vaikka mitä. Bloggaaminen sekä sisällöntuotanto ovat osa minua. Nyt ja aina.

Silti en olisi ehkä ikinä uskaltanut edes kuvitella, että vielä joskus saisin mahdollisuuden tehdä ihan kunnolla töitä viestinnän parissa, mikä liittyy nimenomaan koiriin ja koiraurheiluun. Tänään siitä kuitenkin tuli totisinta totta, kun SporttiRakin Heidi nappasi minut kirjaimellisesti remmiinsä. Kun vaan sanat riittäisi kertomaan kuinka kiitollinen olen. Rakkaudesta koiriin ja koiraurheiluun! Yhdessä me jaamme Heidin kanssa koiraurheilun iloa eteenpäin kunnon rytinällä. Nähdään siis kuluvana vuonna koiramaisissa merkeissä!

4 kommenttia:

 1. Vau! Onnea! Mitäs tämä uusi työ sitten pitää sisällään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Se pitää sisällään kaikenlaisia viestintään ja sisällöntuottamiseen liittyviä tehtäviä, mm.blogitekstien tarkistamista, hakukoneoptimointia, someen liittyviä päivityksiä + repostausta sekä valokuvausta ja editointia. Parasta tässä on se, että työaikoihin pystyy vaikuttamaan aika pitkälti itse ja tätä voi tehdä käytännössä missä vain.

   Poista
  2. +SporttiRakki on itsessään minulle jo todella tuttu juttu, sillä olen lajiblogannut sinne koirafrisbeestä viime kesästä lähtien :)

   Poista
  3. Vautsi! Kuulostaa huikean hienolta!

   Poista